Kirjanpito Eksakti Oy

Tänä päivänä valtaosa yrityksistä on sähköistänyt taloushallinnon kokonaan tai osittain. Tästä huolimatta myös paperikirjanpidon hoitaminen onnistuu.

Palkanlaskennan ja kirjanpidon ohella asiantuntijapalveluiden merkitys korostuu ja näkemykseni mukaan kirjanpitäjän tulee toimia yrittäjän kumppanina ja nostaa asioita esille proaktiivisesti.

Kirjanpitäjä toimii parhaimmillaan yrityksen taloushallinnon osastona hoitaen mm. laskutukset, reskontrat, matkalaskut, palkanmaksut, tarvittavat ilmoitukset ja alv-tilitykset.

Tämän lisäksi asiantuntijapalveluita tarvitaan usein yritysjärjestelyiden, budjetoinnin, rahoitusten suunnittelun ja järjestämisen sekä verotuksen optimoinnin merkeissä.

Kirjanpito alana on tullut jo äidinmaidossa. Aloitin jo kahdeksanvuotiaana harjoittelemaan kirjanpitoa isäni tilitoimistossa ja tein elämäni ensimmäisen tilinpäätöksen 12-vuotiaana yksin.

Minulla on valtava palo oppia uutta ja kehitän itseäni opiskelemalla uutta kaiken aikaa. Taloushallinnon sähköistyttyä koen yhä enemmän kirjanpitäjän roolin konsultatiivisena neuvonantajana erilaisten kiperien kysymysten äärellä.

Viimeisimpänä olen innostunut opiskelemaan HR-alaa. Juridiikkaa tarvitsee myös opiskella kaiken aikaa, jotta pysyy ajanhermolla ja voi antaa asiakkaille kokonaisvaltaisia näkemyksiä.

Vaikka olen erittäin tarkka työssäni, olen myös ekstrovertti ja nautin asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksesta.

Kolme slogania kuvastaa minua hyvin.

Se mikä ei tapa, se vahvistaa!

Never give up – läpi harmaan kiven, periksiantamattomasti!

Sinä riität – kun parhaansa tekee, se riittää!

Palvelualueet: Lakisääteinen kirjanpito, Palkkahallinnon palvelut (sis. Palkanlaskenta), Myyntilaskuihin liittyvät palvelut, Ostolaskuihin liittyvät palvelut, Maksatuspalvelut
Lisäpalvelut: Asiantuntijapalvelut, Budjetointi ja ennustaminen, Asiakaskannattavuuslaskelmat, Netvisor-palvelut, Tilinpäätös- ja verosuunnittelu erityisasiantuntijapalveluina. Yritysjärjestelyihin ja yhtiöoikeuteen liittyvä neuvontapalvelu asiantuntijapalveluina., Yritysneuvoja
Palvelukielet: suomi

Yhteystiedot

Katuosoite: Kaiterantie 7 A 1
Postinumero: 93600
Postitoimipaikka: KUUSAMO
Puhelin: 040 6786 167
Email: info [at] kpeksakti.fi
Y-tunnus: 2830615-9
Postiosoite
Lähiosoite: Kaiterantie 7 a 1
Postinumero: 93600
Postitoimipaikka: Kuusamo
Maa: Suomi
Auktorisointivuosi: 2021
Henkilömäärä: 1
KLT lukumäärä: 1
KLT-vastaava: Manninen Sanna