Paritilit Oy

Luottamuksesi arvoinen tilitoimisto

Paritilit on kasvava tilitoimistoketju, jolla on viisi toimipistettä Uudellamaalla. Tarjoamme pienille, keskikokoisille ja suurille yrityksille kustannustehokasta mutta laadukasta kirjanpitoa ja palkanlaskentaa sekä apua verokysymyksissä, talouden suunnittelussa ja laki- ja sopimusasioissa.

Käytämme nykyaikaisia työvälineitä ja ohjelmistoja, jotka tehostavat myös asiakkaittemme liiketoimintaa. Kehitämme omia ohjelmistoja, jotka helpottavat asiakkaittemme arkea.

Noudatamme hyvää taloushallintokäytäntöä ja olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Työskentelemme johdonmukaisesti, suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti. Olemme luotettava kumppani, sillä kun lupaamme jotain sen myös pidämme.

Meille olisi suuri ilo palvella ja auttaa yritystänne. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Palvelualueet: Lakisääteinen kirjanpito, Palkkahallinnon palvelut (sis. Palkanlaskenta), Myyntilaskuihin liittyvät palvelut, Ostolaskuihin liittyvät palvelut, Maksatuspalvelut
Lisäpalvelut: Lakiasiainpalvelut, Talouspäällikköpalvelut, Advisor/Liiketoiminnan kehittäjä palvelut, Arvonmääritys, Budjetointi, Etäkäyttöiset järjestelmät, Kannattavuuslaskelmat
Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro

Yhteystiedot

Katuosoite: Nummentie 12-14 A, 3.krs
Postinumero: 08100
Postitoimipaikka: LOHJA
Y-tunnus: 0549258-5
Henkilömäärä: 3