Tili-Seno Oy

Tili-Seno Oy on täyden palvelun tilitoimisto Turussa. Palvelemme yksilöllisesti Turun ja lähiympäristön pk-yrittäjiä ja uusia yrittäjiä. Panostamme erityisesti uusien yrittäjien neuvontaan sekä yritysten kehittämiseen ja markkinointiosaamisen kasvattamiseen. Työskentelemme rennolla ja hyväntuulisella otteella, mutta aina rautaisella ammattitaidolla.

Kirjanpito ei ole ainoastaan numeroita. Meille on tärkeää yhdistää työhön myös inhimillinen ja elämänmakuinen näkökulma. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa tukien ja neuvoen kaikissa yrityksen tienhaaroissa. Meitä on helppo lähestyä kaikissa yrittäjyyttä koskevissa asioissa. Henkilökohtainen kirjanpitäjä ja tiivis yhteistyö takaavat hyvän pohjan yhteistyölle ja tutun henkilön kanssa on aina vaivatonta käydä asioita läpi.

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan sähköisten palveluiden valikoiman, josta asiakkaat löytävät käyttöönsä kaikki tarpeelliset toimintaansa tukevat ohjelmat.

Palvelualueet: Lakisääteinen kirjanpito, Palkkahallinnon palvelut (sis. Palkanlaskenta), Myyntilaskuihin liittyvät palvelut, Ostolaskuihin liittyvät palvelut, Maksatuspalvelut
Lisäpalvelut: Yrityksen kehityspalvelut
Palvelukielet: suomi, englanti

Yhteystiedot

Katuosoite: Leipäläntie 1
Postinumero: 20300
Postitoimipaikka: TURKU
Puhelin: 02 2515253
Email: tiliseno [at] tiliseno.fi
Y-tunnus: 0963728-6
Auktorisointivuosi: 1993
Henkilömäärä: 7
KLT lukumäärä: 3
KLT-vastaava: Jäntti Sole