CD-Yhtiöt Oy

CD-YHTIÖT OY- KOKEMUS- KEHITTÄMINEN- LAATU- TARKKUUS- YSTÄVÄLLISYYS

CD-Yhtiöt Oy taloushallinnon asiantuntija ja auktorisoitu tilitoimisto.
Yhtiömme periaatteena on aina ollut palvella asiakkaitaan ystävällisellä, käytännönläheisellä ja ammattitaitoisella asenteella. Meillä on vuosikymmenten kokemus taloushallinnosta ja ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa työn tarkasti .

Jokainen asiakasyrityksemme on yksilöllinen ja paneudumme yrityksen liiketoimintaan ja sen eri vaiheisiin. Tavoitteena on että taloushallinto on tukena yrityksen liiketoiminnassa ja kehityksessä. 
Välitämme asiakkaistamme ja tuotamme tietoa yrityksen talouden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Olemme aina halunneet luoda kestävän ja pitkän yhteistyön ja sen tuloksena osa asiakkaistamme onkin ollut jo mukana lähemmäs 20 vuotta. CD-Yhtiön Oy:n tarinan takana ovat aina olleet perhe ja ihmiset, joiden avulla olemme päässeet näin pitkälle. 

Palvelualueet: Lakisääteinen kirjanpito, Palkkahallinnon palvelut (sis. Palkanlaskenta), Myyntilaskuihin liittyvät palvelut, Ostolaskuihin liittyvät palvelut, Maksatuspalvelut
Lisäpalvelut: Yrityshallintopalvelut, Sähköiset järjestelmät, Etäkäyttöiset järjestelmät, Budjetointi, Asiakaskannattavuuslaskelmat, Kannattavuuslaskelmat, Budjettiseuranta, Arvonmääritys, Investointilaskelmat
Palvelukielet: suomi, englanti

Yhteystiedot

Katuosoite: Hitsaajankatu 22
Postinumero: 00810
Postitoimipaikka: Helsinki
Puhelin: 09 3436 380
Email: info [at] cdy.fi
Y-tunnus: 0410329-3
Auktorisointivuosi: 1992
Henkilömäärä: 10
KLT lukumäärä: 3
KLT-vastaava: Kärkkäinen Jari
Johtaja: Olli Sami