Laskentatieto Oy Irja Hirsinummi

Ammattitaitoinen, henkilökohtainen ja huolehtiva palvelu on meille ykkösasia. Toiminta-ajatuksemme on vahva talousosaaminen sekä tiivis kumppanuussuhde asiakkaan kanssa. Meiltä saat omalta kirjanpitäjältäsi ja palkanlaskijaltasi henkilökohtaista palvelua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Eritysosaamistamme ovat erilaiset verosuunnittelupalvelut, yhtiöoikeudelliset palvelut sekä taloushallinnon konsultointipalvelut. Meillä on lähes 40 vuoden kokemus yrityksen ja sen omistajien verosuunnittelusta sekä yritysjärjestelyistä. Olemme hoitaneet lukuisia asiakkaidemme sukupolvenvaihdoksia, yrityskauppoja sekä muita yritysjärjestelyjä. Hoidamme kokemukselle myös johdon laskentatoimen palveluja kuten tilinpäätösanalyysejä, investointi‐ja  rahoituslaskelmia, budjetointia sekä ennusteita.

Olemme sähköisen taloushallinnon edelläkävijä ja modernit sähköiset kirjanpidon työvälineemme mahdollistavat aivan uuden tavan tehdä asioita ja seurata yrityksesi taloutta ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköisten työvälineiden johdosta eri taloushallinnon osa-alueiden hoito ja yrityksesi kannattavuuden seuranta ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan.

Palvelualueet: Lakisääteinen kirjanpito, Palkkahallinnon palvelut (sis. Palkanlaskenta), Myyntilaskuihin liittyvät palvelut, Ostolaskuihin liittyvät palvelut, Maksatuspalvelut
Lisäpalvelut: Arvonmääritys, Budjetointi, Controllerpalvelut, Etäkäyttöiset järjestelmät, HR-palvelut, Investointilaskelmat, Kannattavuuslaskelmat
Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti

Yhteystiedot

Katuosoite: Yliopistonkatu 33 G 122
Postinumero: 20100
Postitoimipaikka: TURKU
Puhelin: 02 4100300
Email: irja.hirsinummi [at] laskentatieto.fi
Y-tunnus: 0399646-4
Auktorisointivuosi: 1983
Henkilömäärä: 16
KLT lukumäärä: 8
PHT lukumäärä: 1
KLT-vastaava: Hirsinummi Reeta
Johtaja: Hirsinummi Irja