Barikki Oy

Barikki on henkilökohtaisen palvelun tilitoimisto Jyväskylästä. Tarjoamme kokonaisvaltaista kirjanpitoa ja yritysneuvontaa pienille ja keskisuurille yrityksille.

  • Meillä asioitanne hoitaa teille nimetty asiantuntija.
  • Hoidamme yrityksesi verotuksen, palkka-asiat, laskutuksen ja tilinpäätöksen luotettavasti ja tulevaa ennakoiden.
  • Tuemme, kehitämme ja pidämme talousasioistasi huolen omatoimisesti ja osaavasti.

Olemme sitä mieltä, että kirjanpito on huolenpitoa. Meiltä saat enemmän kuin pelkän lakisääteisen kirjanpidon laatimisen.

Yrityksesi haasteet ja meidän ratkaisumme

  • Aikasi ei riitä taloushallinnon asioille, vaan haluat keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen ja kehittämiseen. Osaava tilitoimistokumppani voi säästää merkittävästi aikaasi ja kustannuksia. Barikista saat aina saavutettavissa olevan asiantuntijan ja varahenkilön, jotka sitoutuvat syvällisesti talousasioidesi hoitamiseen.
  • Taloushallinnon asioiden hoitaminen on hankalaa, kun palkanlaskenta ja muut tilitoimistopalvelut ovat eri paikoissa tai kasvottomasti suuressa organisaatiossa. Koulutamme henkilöstöä jatkuvasti, jolloin jokainen meistä pystyy tarjoamaan asiantuntevan kokonaispalvelun.
  • Kaipaat apua liiketoiminnan suunnittelussa tai sen aloittamisessa. Barikissa kohtaat asiantuntijan jo myyntineuvotteluista alkaen, ennen kuin asiakkuus on edes syntynyt. Autamme selkeyttämään yrityksen toimintaa, vertailemme vaihtoehtoja ja teemme kannattavuus- ja rahoituslaskelmia yrityksesi hyödyksi.

 Lisätietoja: www.barikki.fi

Palvelualueet: Lakisääteinen kirjanpito, Palkkahallinnon palvelut (sis. Palkanlaskenta), Myyntilaskuihin liittyvät palvelut, Ostolaskuihin liittyvät palvelut, Maksatuspalvelut
Lisäpalvelut: Budjetointi, Budjettiseuranta, Kannattavuuslaskelmat, taloushallintoon ja yrittämiseen liittyvä neuvonta ja konsultointi, Procountor-partneritilitoimisto, Yritysten perustamiset ja neuvonta, Netvisor-palvelut
Palvelukielet: suomi, englanti

Yhteystiedot

Katuosoite: Sepänkatu 14 A 8
Postinumero: 40720
Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 014 3343450
Email: toimisto [at] barikki.fi
Y-tunnus: 0874850-7
Auktorisointivuosi: 1981
Henkilömäärä: 6
KLT lukumäärä: 3
PHT lukumäärä: 2
KLT-vastaava: Ikkala Jaana