Rakentamispalvelun työmaakohtainen ilmoittaminen

1.7.2014 voimaan astunut verotusmenettelylain muutos määrittelee rakennustyömaille uusia raportointivelvollisuuksia.

Taloushallintoliitto ja Suomen Tilaajavastuu Oy julkistivat 14.1.2014 yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Veronumero.fi-palvelun alle on kehitetty toimiva raportointityökalu, Työmaarekisteripalvelu, jota tilitoimistot voivat tarjota palveluna asiakasyrityksilleen.

Tältä sivustolta löydät aineistoja tilitoimistoille, hintaedut liiton jäsenille sekä kysymyksiä ja vastauksia rakentamispalveluiden työmaakohtaiseen ilmoittamiseen liittyen.

Asiakaspalvelu:

• Verohallinnon Rakentamisilmoitukset ja veronumero -palvelunumero: p. 020 697 070
  • Tilaajavastuun asiakaspalvelu: p.0600 301339
  • Yhteyshenkilöt Taloushallintoliitossa:
    • Johtava asiantuntija Markku Ojala p. 050 586 7973, markku.ojala [at] taloushallintoliitto.fi
    • Tiedotus: viestintäpäällikkö Outi Mäkiniemi p. 040 5601742, viestinta [at] taloushallintoliitto.fi

Haluatko tarjota Työmaarekisteripalvelua asiakkaillesi? Ota yhteyttä: Kati.Stenman [at] taloushallintoliitto.fi