Valmennus PHT-tutkintoon

Tutkinto on avoimen haun piirissä vuodesta 2018 alkaen. Tämän vuoksi koulutusjärjestäjien tietoja päivitetään sitä mukaa, kun koulutuksista ja niiden ajankohdista saadaan tieto.

Taloushallintoliiton PHT-koulutusohjelma

Taloushallintoliiton järjestämän PHT-koulutusohjelman 14. vuosikurssi käynnistyy syyskuussa 2018. Koulutus on laaja-alainen kattaus työlainsäädännöstä ja työmarkkinoista, ja verohallinto ohjaa opiskelijat syvälle ennakkoperinnän syövereihin.

Luennoijat edustavat alan parasta asiantuntemusta, he innostavat osallistujat syventämään osaamistaan palkkahallinnon asiantuntijana. Lähipäivillä on mahdollisuus keskusteluun ja siellä käydään läpi todellisia esimerkkejä käytännön elämästä.

Koulutusohjelmassa on 14 lähipäivää keskeisimmille aihealueille, joista ratkotaan myös ennakkotehtävät. Itsenäisesti tehtävässä projektityössä sovellat oppimaasi asiakastilanteisiin.

Aihealueet ovat

Työsopimuslainsäädäntö
Työmarkkinat
Työaikalaki
Vuosilomalaki
Ennakkoperintä
Eläkkeet ja muut sosiaalivakuutukset
Kansainväliset asiat

Edellytyksenä koulutukseen osallistumiselle on vähintään vuoden monipuolinen kokemus palkka- ja/tai henkilöstöhallinnosta. Koulutusohjelman suoritettuasi voit hakeutua PHT-tutkintoon, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat osaamisestaan kirjaimet PHT.

Seuraava koulutusohjelma käynnistyy syyskuun alussa ja kestää ensi vuoden toukokuuhun.

Ilmoittaudu Taloushallintoliiton koulutussivuilla ja varmista paikkasi koulutuksessa, jossa opiskelijat ovat aidosti kertoneet ammattitaitonsa kehittyneen ja avartaneen kokonaiskuvaa.