Valmennus PHT-tutkintoon

Tutkinto on avoimen haun piirissä vuodesta 2018 alkaen. Koulutusjärjestäjien tietoja päivitetään sitä mukaa, kun koulutuksista ja niiden ajankohdista saadaan tieto.

Tili-instituuttisäätiö julkaisee vuosittain PHT-tentistä julkaisun, joka sisältää PHT-tutkinnon tehtävät ja ratkaisut. Voit valmistautua tenttiin tilaamalla edellisten vuosien tenttijulkaisuja täältä.

Valmennukset

Taloushallintoliiton PHT-treeni (Huom! Koulutuksiin voi osallistua etänä)

PHT-treeni on koulutuskokonaisuus, johon on koottu koulutuspäiviä PHT:lle ja PHT:ksi tähtäävälle. PHT-tenttiin tähtäävälle treeni helpottaa PHT-tentin luku-urakkaa ja vahvistaa osaamista.
Treenikoulutukset sopivat myös PHT:n jo suorittaneelle, joka haluaa vahvistusta osaamiseensa alueilta, jotka PHT:n tulee hallita.
Voit valita koko PHT-treenikokonaisuuden tai yksittäisiä koulutuksia.

Taloushallintoliiton Palkkahallinnon erikoistumisohjelma

Palkkahallinnon erikoistumisohjelma käynnistyy syyskuussa ja kestää seuraavan vuoden toukokuuhun. Koulutus on laaja-alainen kattaus työlainsäädännöstä ja työmarkkinoista, ja verohallinto ohjaa opiskelijat syvälle ennakkoperinnän syövereihin.

Luennoijat edustavat alan parasta asiantuntemusta, he innostavat osallistujat syventämään osaamistaan palkkahallinnon asiantuntijana. Lähipäivillä on mahdollisuus keskusteluun ja siellä käydään läpi todellisia esimerkkejä käytännön elämästä.

Koulutusohjelmassa on 14 lähipäivää keskeisimmille aihealueille, joista ratkotaan myös ennakkotehtävät. Itsenäisesti tehtävässä projektityössä sovellat oppimaasi asiakastilanteisiin.

Aihealueet ovat

  • Työsopimuslainsäädäntö
  • Työmarkkinat
  • Työaikalaki
  • Vuosilomalaki
  • Ennakkoperintä
  • Eläkkeet ja muut sosiaalivakuutukset
  • Kansainväliset asiat

Edellytyksenä koulutukseen osallistumiselle on vähintään vuoden monipuolinen kokemus palkka- ja/tai henkilöstöhallinnosta. Palkkahallinnon erikoistumisohjelma antaa hyvät valmiudet hakeutua PHT-tutkintoon, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat osaamisestaan kirjaimet PHT.

Ilmoittaudu Taloushallintoliiton koulutussivuilla ja varmista paikkasi koulutuksessa, jossa opiskelijat ovat aidosti kertoneet ammattitaitonsa kehittyneen ja avartaneen kokonaiskuvaa.

 

Verkkokoulutus PHT-tutkintoon