Tee sopimus KL2004-sopimuskoneella

Taloushallintoliitto tarjoaa koko tilitoimistoalalle helppokäyttöisen tavan toteuttaa sopimus sähköisesti. Täytä netissä – tulosta osapuolille – allekirjoita!

Sopimuskoneella tehtävä sopimus on Toimeksiantosopimus KL2004:n mukainen ja sopimuksen laatija voi ottaa huomioon tarvittavat palvelut ja niiden erittelyt. Omia palvelualueita ja palvelutuotteita on helppo lisätä ja ohittaa sopimuslomakkeelta ne kohdat, jotka eivät kyseisessä sopimuksessa ole aiheellisia. Yleiset sopimusehdot KL2004 ovat aina osa sopimusta, jos sopimuskonetta käytetään.

Hinta

Sopimuskoneen käyttö on Taloushallintoliiton auktorisoiduille jäsenille ilmaista, ulkopuolisilta laskutetaan 79 euron + alv 24% liittymismaksun rekisteröinnissä annettujen tietojen perusteella. Rekisteröitymään pääset tästä: KL2004 sopimuskone Koho Salesin sivuilla.

Luottamuksellisuus

Liiton tekemä sopimus palvelun tuottajan kanssa takaa, että sopimukset säilyvät palveluntarjoajan järjestelmässä. Tilitoimisto omistaa omat sopimuksensa, niiden tietoja ei saa mikään toinen osapuoli.  

Sopimuskoneen tekninen toteuttaja on Koho Sales Oy.

Kysy tilitoimiston ja asiakkaan välisestä sopimisesta: eeva.lyytinen [at] taloushallintoliitto.fi
Kysy sopimuskoneen teknisestä käyttämisestä: info [at] kohosales.com