TAL-laatutyökalut ja ohjeet tilitoimistolle

Taloushallintoliitto on koonnut yhdessä jäsentensä kanssa TAL-laatutyökalut tilitoimistojen prosessien tueksi. Materiaalipankkiin kuuluu suuri valikoima työpapereita, dokumentointivälineitä ja ohjeita, jotka ovat tilitoimistolle avuksi kun se toteuttaa palveluaan hyvän tilitoimistotavan mukaan.

Lomakkeista valtaosa on tuotettu jäsenpalveluna vain jäsenten käyttöön. Seuraavilla alasivuilla Taloushallintoliitto esittelee lomakkeiden tarkoituksen kuitenkin kaikille asiasta kiinnostuneille tarkoituksenaan edistää hyvän tilitoimistotavan noudattamista Suomessa. Aihealueeseen sisältyvät lomakkeet ovat jäsenosiossa aiheittain kullakin alasivulla.

Lomakkeisto ja ohjeisto on koottu tilitoimistojen aidossa tuotantokäytössä olleista lomakkeista. Taloushallintoliitto kehittää TAL-laatutyökaluja yhdessä jäsentensä kanssa edelleen. Kaikki kommentit ja ehdotukset ovat tervetulleita!