Ohjeita KLT-raportin antamiseen

Kirjaudu KLT-raportoinnin järjestelmään sähköpostiviestillä saamillasi tunnuksilla. Tämän jälkeen pääset antamaan raportointitiedot osoitteessa:

http://klt.taloushallintoliitto.fi/

1. Tarkasta ja täydennä omat tietosi

2. Täydennä koulutusraportti: Järjestelmässä on jo ne Taloushallintoliiton koulutukset, joihin olet raportointikaudella osallistunut. Täydennä antamalla koulutustiedot ja lähettämällä tieto jokaisesta koulutuksesta erikseen.

3. Täydennä työtehtäväraportti: Anna tiedot tämän hetkisistä työtehtävistä ja muista lähettää myös raportti sivun alalaidan Lähetä tiedot -painikkeesta.
Jos olet ollut poissa työtehtävistä raportointikauden aikana (esim perhevapaan, opintovapaa tai sairaudesta tms.), lisää tieto työtehtäväraportin Lisäselvitys Pätevyyslautakunnalle -kohtaan.

4. Lähetä KLT-raportti: Tarkista täydentämäsi tiedot ja lähetä valmis KLT-raportti. Voit myös tulostaa itsellesi yhteenvedon KLT-raportoinnista.

Voit käydä useita kertoja täydentämässä tietojasi järjestelmässä. Käsittelemme KLT-raportit saapumisjärjestyksessä. Jos raportillasi on puutteita, olemme sinuun yhteydessä. Raportointi sulkeutuu 1.2.2019.

Mikäli olet luopumassa KLT:stä, ilmoita siitä viestillä osoitteeseen klt [at] taloushallintoliitto.fi

Saat lisätietoja Kati Stenmanilta puh. 040 742 8142 tai sähköpostilla osoitteella: klt [at] taloushallintoliitto.fi