Ohjeita KLT-raportin antamiseen

Kirjaudu KLT-raportoinnin järjestelmään sähköpostiviestillä saamillasi tunnuksilla. Linkki raportointijärjestelmään julkaistaan vuoden lopussa, kun raportointi aukeaa.

1. Tarkasta ja täydennä omat tietosi

2. Täydennä koulutusraportti: Järjestelmässä on jo ne Taloushallintoliiton koulutukset, joihin olet raportointikaudella osallistunut. Täydennä antamalla koulutustiedot ja lähettämällä tieto jokaisesta koulutuksesta erikseen.

3. Täydennä työtehtäväraportti: Anna tiedot tämän hetkisistä työtehtävistä ja muista lähettää myös raportti sivun alalaidan Lähetä tiedot -painikkeesta.
Jos olet ollut poissa työtehtävistä raportointikauden aikana (syynä esim. perhevapaa, opintovapaa, sairaus), lisää tieto työtehtäväraportin Lisäselvitys Pätevyyslautakunnalle -kohtaan. Ajalta, jolloin KLT-asiantuntija on poissa työelämästä, ei vaadita ylläpitokoulutusta.

4. Lähetä KLT-raportti: Tarkista täydentämäsi tiedot ja lähetä valmis KLT-raportti. Voit myös tulostaa itsellesi yhteenvedon KLT-raportoinnista.

Voit käydä täydentämässä tietojasi useita kertoja järjestelmässä. Käsittelemme KLT-raportit saapumisjärjestyksessä. Jos raportissasi on puutteita, olemme sinuun yhteydessä. Raportointi sulkeutuu 1.2.2020.

Mikäli olet luopumassa KLT:stä, ilmoita siitä viestillä osoitteeseen klt [at] taloushallintoliitto.fi.

Saat lisätietoja Mirka Marttuselta puh. 040 848 3526 tai sähköpostilla: klt [at] taloushallintoliitto.fi