Kesäpäivät 2023

6.–8.6.2023 Seinäjoki
Tilitoimistojen tapahtuma johtajille ja avainhenkilöille kerran vuodessa, aina kesäkuussa.

Tutustu Kyrön tislaamoon tiistaina 6. kesäkuuta

“Ajatus Kyrö Distillery Companysta sai alkunsa saunan lauteilla, kun viisi ystävystä siemaili amerikkalaista ruisviskiä. Tuntui uskomattomalta, ettei kukaan Suomessa vielä tislannut ruisviskiä vaikka suomalaiset kuluttavat kuusi kertaa enemmän ruista kuin koko muu maailma. Idea omasta ruistislaamosta tuntui vielä saunailtaa seuranneena aamunakin hyvältä. Kyrön tarina sai alkunsa.

Näin kertoo tislaamon synnystä Kyrö Distillery verkkosivuillaan.

Lähde tutustumaan Kyrön toimintaan paikan päälle 6. kesäkuuta 2023
– Ensimmäiset 140 ilmoittautunutta mahtuu mukaan!

  • 16.00 Bussikuljetus Seinäjoelta Isoonkyröön (kesto noin 40 min) 
  • 17.00–21.00 tislaamokierros, tasting ja illallinen  
  • 22.00–22.30 Bussikuljetus Seinäjoelle 

Tislaamokierroksella tutustut tislaamon tuotantotiloihin. Viskitislaamon makea tuoksu huumaa, ja näet kuinka tuotteiden valmistus käytännössä tapahtuu.

Gini- ja viskimaistelussa tutustut rukiista valmistettuihin tuotteisiin. Ohjattu tasting vie sinut paitsi makumatkalle, myös tarinoiden äärelle. Opit, miten juoman matka tuotekehityksestä valmiiksi juomaksi on kulkenut. 

Kyrön mielestä ruoka on parasta jaettuna. Kyröläiseen tapaan kuuluu maustaa yhteinen hetki tarinoilla. Pöydän äärellä kuullaan illallisen menusta ja tutustutaan tuottajiin. Saattaa Kyröllä olla juttu jos toinenkin kerrottavaksi myös kirjavasta astiastosta, jolla pöydät on katettu. Menu varmistuu myöhemmin. 

Hinta 79 euroa henkilöltä

  • Hinta sisältää kierroksen tislaamolla, tastingin, illallisen + kaksi ruokajuomaa (viini, olut tai lonkero) sekä bussikuljetuksen Seinäjoelta Isokyröön ja takaisin. 

Kesäpäivien yhteistyökumppani Perintäritari tarjoaa osallistujille Glencairnin tasting-lasin, jolla saa juoman aromit ja värit upeasti esiin.