Ohjeet jäsenten palvelukanavaan kirjautumiseen

Jäsensivuilla on kolmentasoisia käyttäjärooleja, joiden perusteella palvelujen käyttöoikeuksia määritellään. Roolit ovat johtaja, toimipaikkavastaava ja työntekijä.

Taloushallintoliiton jäsensivuilta löydät rahanarvoisia materiaaleja ja etuja. Liitto on antanut jäsensivuilla olevan materiaalin selaus- ja käyttöoikeuden vain jäsenelle, eikä tämän oikeuden luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ole mahdollista. Kaikki oikeudet sivuilla oleviin tietoihin kuuluvat Taloushallintoliitolle.

JÄSENYRITYKSEN JOHTAJAT JA TOIMIPAIKKAVASTAAVAT SAAVAT KÄYTTÄJÄTUNNUKSET LIITON JÄSENVASTAAVALTA KATI STENMANILTA, KATI.STENMAN [at] TALOUSHALLINTOLIITTO.FI, P. 09 6850 5729.

• Johtaja ja toimipaikkavastaava näkevät yrityksen tietoja ja voivat mm. päivittää Tilitoimistohaku-toiminnossa näkyviä yrityksen tietoja.
  • Johtaja ja toimipaikkavastaava voivat hyväksyä ja poistaa työntekijöiden käyttöoikeuksia kirjautumalla sisään palvelukanavaan omilla tunnuksillaan.
  • Johtaja ja toimipaikkavastaava ovat automaattisesti mukana liiton jäsentiedotusjakelussa.

JÄSENYRITYKSEN TYÖNTEKIJÖILLE AVATAAN JÄSENPALVELUT VAIN YRITYKSEN JOHTAJAN TAI TOIMIPAIKKAVASTAAVAN LUVALLA. KUN TYÖNTEKIJÄ REKISTERÖITYY TILAA TUNNUS -SIVUN KAUTTA JA VALITSEE TYÖNANTAJAKSI JÄSENYRITYKSEN, LÄHTEE AUTOMAATTISESTI HYVÄKSYMISPYYNTÖ YRITYKSEN TOIMIPAIKKAVASTAAVALLE HYVÄKSYÄ TÄMÄ HENKILÖ PALVELUKANAVAN KÄYTTÄJÄKSI.

• Työntekijät näkevät jäsenille räätälöityä tietoa (esim. laatutyökaluja ja uutisia), kun kirjautuvat sisään sivustolle.
  • Työntekijät ovat automaattisesti mukana liiton Saldo-uutiskirjeen ja -jäsenlehden jakelussa.

TILITOIMISTOTARKASTAJILLE JA HALLITUKSEN JÄSENILLE ON OMA ROOLI, JOSTA HUOLEHTII LIITON JÄSENVASTAAVA KATI STENMAN, KATI.STENMAN [at] TALOUSHALLINTOLIITTO.FI, P. 09 6850 5729.

Nettisivujen oikeuksia määrittelevien roolien lisäksi auktorisoitujen tilitoimistojen sääntöjen mukaan on auktorisoidun toimiston kirjanpitotoiminnan vastaavana hoitajana on KLT-kirjanpitäjä. Tämä KLT-vastuuhenkilö voi olla eri henkilö, kuin palvelukanavassa määritelty johtaja tai toimipaikkavastaava.

Mikäli haluat lisätietoja eri rooleja koskevista palveluista ota yhteyttä liitto [at] taloushallintoliitto.fi