Kuvagalleria Taloushallintoliiton Kesäpäiviltä

Taloushallintoliiton Kesäpäiviä vietettiin Tampereella 6.-7.6.2017. Palaa Kesäpäivien tunnelmiin!

Otteita Kesäpäivien palautteesta:

"Tänä vuonna ohjelma oli todella huippu! Sain paljon enemmän antia kuin osasin odottaakaan. Lyhyehköt luennot ja innostavat luennoitsijat. Sain näistä koulutuspäivistä irti enemmän kuin yhdestäkään moneen vuoteen."

"Tampere oli loistava pitopaikka. Oli hyvä järjestys, että tiistaina oli myynti/tuotteistus ym. asiaa ja keskiviikkona lainsäädäntöasiaa. Kaiken kaikkiaan loistavasti toimiva paketti, ensi vuonna tullaan varmasti taas :)"

"Kääntäisin päivät toisinpäin eli ensin substanssiaiheet, kun ovat kuitenkin "raskaampaa" kuunneltavaa."

"Kesäpäivien ohjelma voisi painottua enemmän juuri tämän ensimmäisen päivän kaltaisiin aiheisiin - tilitoimiston johtamiseen ja oman alan haasteisiin."

Tapahtuman kokonaisanti on saanut arvosanaksi 4,3 (asteikolla 1 = huono, 5 = erinomainen).