Kuva Taloushallintoliiton henkilökunnasta

Tervetuloa taloushallinnon osaamisen valtatielle

Kehitämme osaamistasi ja tarjoamme työkalut tulevaisuuteen. Pidämme huolen siitä, että saatavillasi on viimeisin tieto. Tiedämme mitä pitää tietää.

Löydä etsimäsi

Tilitoimistohaku

Jokainen yrittäjä tarvitsee talousasioihin sen oikean käden. Auktorisoitu tilitoimisto on yrittäjän luottopakki ja paras ystävä. Parhaat tilitoimistot löytyvät auktorisoitujen tilitoimistojen listasta.

Koulutukset ja tapahtumat

Taloushallintoliitto toimii talous-​ ja palkkahallinnon näköalapaikalla edunvalvojana ja asiantuntijaorganisaationa. Siksi pystymme tarjoamaan alan parasta koulutusta.

Voit valita omaan tasoosi sopivan koulutuksen sinulle sopivalla tavalla. Tarjolla on etäkoulutusta, lähipäiväkoulutusta, verkkokoulutusta ja seminaareja.

Tiedämme mitä pitää tietää. Kehitämme osaamistasi ja tarjoamme työkalut tulevaisuuteen. Tervetuloa kehittämään osaamistasi!

Taloushallinnon kanava

Kaikki Kanavan artikkelit

Tilaa Taloushallintoliiton uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat taloushallintoalaa koskevan uusimman tiedon ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi. Lisäksi saat tiedon esimerkiksi uusimmista koulutuksistamme ja tapahtumistamme. Lähetämme uutiskirjeen sinulle noin kerran viikossa.

11 200 ammattilaista

Taloushallinnon verkostomme on laaja ja äänemme kuuluva. Jaamme osaamista, arjen haasteet ja hyvät käytänteet. Tiedämme mitä pitää tietää.

600 alan yritystä

Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää tilitoimistoa, joka on Taloushallintoliiton jäsen. Liiton jäsenet tekevät 3/4 alan liikevaihdosta.

Joukko ihmisiä seisoo portailla

Markkinakatsaus

  • Markkinatapahtumat. Yhä laajemmalle leviävä epäily talouskasvun suhteen taittoi öljyn hinnan markkinoilla selvään laskuun. Eurooppalaisen brent-viitelaadun hinta painui viikossa 10 dollarilla tynnyriltä ja amerikkalaisilla öljymarkkinoilla lasku oli tätäkin suurempaa. Öljyn kysynnän […]

KLT- ja PHT-
valmennukset

Oletko ilmoittautunut syksyn tentteihin?
Kaipaatko apua ja tukea valmistautumiseen?